Varsågod! Checklistan du behöver för att börja jobba online.

Ladda ned checklistan över det du behöver få koll på för att komma igång och jobba online. Fyll i dina uppgifter så får du den direkt.

Vart ska du börja?

Jag kommer ihåg när jag försökte få ett grepp om vart jag skulle börja när jag ville börja jobba online. För mig var det en riktig bromskloss att jag inte visste vart jag skulle börja. Informationen bara matades på mig och efter att jag börjat söka på Google kom det upp annonser i mitt flöde vart jag än var.

Det mesta lät bra men verkade svårt. Jag fick upp mycket erbjudanden om kurser som kändes bra. De kostade en del pengar och jag ville veta att jag valde rätt så istället blev det ingenting.

Röran reddes ut med hjälp och guidning från riktiga proffs och nu känner jag att det minsta jag kan göra i dagens situation är att faktiskt dela med mig.

Därför har jag beslutat mig för att dela med mig av den här checklistan som visar allt vi börjar att lära oss under vår grundkurs på Hälsocoach online. Den går att applicera och använda för alla som vill jobba online.

Kommer du igång med dessa saker så har du en bra bas att stå på och jag upptäckte även att det inte var så svårt som jag trodde och att det faktiskt är RIKTIGT kul trots att jag egentligen varken var teknisk eller gillade att sitta framför datorn.

Bocka av checklistan

Jobba med checklistan uppifrån och ned så har du när du är klar en bra överblick över det du behöver för att kunna jobba online.

Efter det kan du sedan gå djupare del för del och verkligen sätta fart.

De allra första stegen är egentligen inte ens digitala utan handlar om dig och att sätta igång tankeverksamheten.

Hälsocoach online

HCO är ett koncept  och Community för dig som är intresserad av kost, träning och hälsa och önskar att jobba online. Kanske har du redan en business och vill utöka den online? Då har du kommit till rätt ställe.
Du kommer lära dig om sociala medier, företagande, nyhetsbrev, landningssidor, coachning online, och få intervjuer, workshops och mycket mycket annat.

Hos oss får du mängder av verktyg för att jobba online med kost träning och hälsa. Vi startar upp projektledare regelbundet. Projektledare är för dig som vill jobba online och även behöver hjälp att komma igång med ett färdigt koncept.

Är du nyfiken och vill se hur vi jobbar så gå med i vår community, du kommer lära dig massor där för att kunna jobba online.

Vilka är Hälsocoach online?

Hälsocoach online skapades av Jenniefer Kindstrand tillsammans med de första projektledarna.
Jenniefer har lång erfarenhet av att jobba med hälsa samt att jobba online och är dessutom duktig på att utbilda på alla olika nivåer.
Syftet var att kunna öka folkhälsan och samtidigt ge fler chansen att kunna jobba inom hälsa på ett sätt som ligger i tiden, dvs online.
HCO är relativt nytt och i konceptet ligger en bas med onlinekurser i kost träning och hälsa som är skapat av Jenniefer Kindstrand & Ronny Kvist. Båda har lång erfarenhet av hälsa och har jobbat länge med att utbilda andra.
Tillsammans med kurserna och projektledarna utvecklas HCO både i kvalité och som team. En av fördelarna med team är just att det finns tillgång till så mycket kompetens och kreativitet.


Vi är ett helt gäng med olika bakgrund som har några gemensamma intressen, att coacha, jobba online, jobba med hälsa på ett modernt sätt, skapa en kompletterande eller egen business hemifrån samt att alla tycker om att utveckla och utvecklas.

I vårt gäng finns en mängd olika yrkesgrupper, Folkhälsovetare, kreatörer, entreprenörer, KBT terapeuter, förskolelärare, flygvärdinnor, kallskänka, Projekt- och byggledare, redovisningskonsult, hundtränare, massageterapeuter, Personliga tränare, kostrådgivare social media manager, marknadsföringsexperter, Marketing manager, fotograf, zumbainstruktör, golfcoach, socionom, sjukgymnast , kostrådgivare, mediyoga instruktör, löpcoacher, stresscoacher ....phu ja och vi vlir bara fler och fler och behovet av det vi gör ökar i en rasande fart.