Börja jobba med hälsocoachning online

Jobbar du redan med hälsa eller brinner du för det och skulle vilja komma igång att jobba med det - ONLINE? Tycker du som jag gjorde att det är svårt att reda ut vart du ska börja? Då vill jag hjälpa dig att få en ROADMAP så att du vet vart du ska börja samt vad du behöver lära dig. Det kommer att bespara dig mycket tid som jag redan spenderat och det vore ju onödigt om jag gjort det och sen behåller det för mig själv. Efter detta webinar kommer du ha koll på vad som krävs för att börja, vart du ska börja, hur du kommer igång och grunderna i vad du faktiskt behöver lära dig. Det behöver inte alls vara krångligt.

Känner du igen dig i frågorna nedan?

Känner du igen dig i en eller flera av frågorna eller påståenden nedan? Då kommer du definitivt få ut mycket av webinaret så tveka inte anmäl dig direkt.

ÄR DET VERKLIGEN SMART ATT BÖRJA COACHA ONLINE?

Personligen så funderade aldrig jag på om det var smart eller skulle vara värt det att lära mig det som jag behövde för att jobba online men jag förstår om du känner dig osäker.

DET KÄNNS SÅ RÖRIGT OCH SVÅRT.

Det gjorde det för mig med och även när jag började lära mig var jag totalt förvirrad mellan varven. Det behöver dock inte vara så om du vet var du letar efter och behöver.

VEM KAN JAG LITA PÅ FÖR ATT FÅ HJÄLP?

Självklart ska du ta hjälp för att komma igång men kanske är du i det läget som så många andra att du faktiskt varken vet vem du har förtroende för inom området eller vem som egentligen kan det du behöver.

DU ÄR OSÄKER PÅ VAD DET FAKTISKT ÄR DU BEHÖVER KUNNA?

Inte är det lätt att kunna plocka ut vad som faktiskt är viktigt att kunna när du ska börja jobba online, det förstår jag verkligen eftersom det vimlar av olika alternativ och information.

SKRÄMS DU AV ALLT DET TEKNISKA?

Jag än person som älskar teknik så den utmaningen var mest kul för mig. Dock har vi alla områden som känns lite jobbiga att ta sig igenom. Jag kan bara säga lugn, det kommer gå bättre än du tror.

KOMMER JAG VERKLIGEN KUNNA KLARA DET HÄR?

Är det inte konstigt hur våra hjärnor gärna vill skrämma upp oss, måla upp det värsta scenariot och helt verka glömma bort att fundera på vad som kan hända om det går bra? Självklart kommer du att klara detta om du vill, det vet jag till 100%

JENNIEFER KINDSTRAND

Grundare och Content maketer

Som grundare till bland annat konceptet Hälsocoach online & Formbar är en av mina uppgifter att lära alla som vill jobba med oss att just lära sig jobba online. Jag har skapat grundutbildningar i digitalt arbete inom kost, träning och hälsa och utbildat helt nya inom området varannan månad i ca 2 år. Det jag är mest glad över är inte att alla som vill oavsett bakgrund kommer igång och kan utan att de faktiskt också tycker att det är så kul. Innan jag skapade Hälsocoach online så jobbade jag online som bla markandsföringschef år Anna Skipper och div hälsokoncept. Jag är en äventyrare ända in i benmärgen och älskar allt som har med offraod att göra. Äventyret att lära andra att lyckas online är inte lika lerigt men ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag ser verkligen fram emot att lära fler att komma igång online.

Kommentarer från HCO teamet.

Nu känns det som att jag har en ärlig chans!

Jag har haft en ambition om en online business sedan 2014, och försökt komma igång mer från och till i perioder, men inte lyckats. Nu känns det som att jag har en ärlig chans! Att leta upp, och välja vilka program man ska använda som novis ensam icke IT kunnig person är en lite för stor tugga att ta. Med HCO har jag kunnat röra mig framåt på olika vis, eftersom det finns en utstakad väg, färdiga delmål, andra personer som rör sig också framåt, och en person som både drar och trycker på. Det är ju fantastiskt.

MALIN KOCH // KBT terapeut

De verktyg och kurser jag fått via hälsocoach online har varit en "game changer" för mig.

Efter att ha önskat och försökt hitta min väg att kunna jobba med min dröm som hälsocoach och att kunna göra det online höll på att gå förlorad. Jag var förvirrad och många gånger undrade jag hur andra lyckas, utan att ha några förkunskaper har jag nu lyckats hitta mig väg och allt genom Hälsocoach online. De verktyg och kurser jag fått via hälsocoach online har varit en "game changer" för mig. Det kunde inte kommit bättre i livet än vad det gjorde. Ett gediget och lätt applicerat koncept som trotts knepiga delar är lätt att förstår och ta till sig och kunna jobba med, mycket tack vare alla pedagogiska kursfilmer. Jag skulle kunna säga hur mycket som helst.

CAMILLA RADFORD // Förskollärare, hälsocoach

Allt jag har lärt mig som har med det tekniska att göra har HCO lärt mig!

Älskar dina korta videos som du gör till oss. Så lätta att följa och förstå. Du förklarar bra. Utbildningen i HCO är bra att börja med för att se hur vi jobbar och hur jag kommer vidare. Det är skönt att man har en egen coach som finns med. Jag gillar din energi och glöd, (även om jag inte alltid hänger med i ditt tempo) att du är ärlig och du är en jäkel på att coacha allt jag har lärt mig som har med det tekniska att göra har HCO lärt mig!

ELAINE SVENSSON // Löpcoach, kallskänka

Jag hade aldrig hört talas om Mailchimp, landssidor innan.

Inget känns omöjligt med dig i rodret för oss. Din energi och vilja smittar av sig och du lär mig en massa nya saker. Var och en väljer själv ambitionsnivå men teamet finns alltid där. Jag hade innan aldrig hört talas om Mailchimp, landssidor och ännu mindre visste jag hur lätt de är att göra.

STINA ANDERSSON // Byggnadsingengör

Days
Hours
Minutes
Seconds