Hälsocoach online

Affärsutveckling för hälsa

Hälsokoncept för dig som vill jobba hemifrån.

Vårt koncept och Community Hälsocoach online är för alla som är intresserad av kost, träning, hälsa och eget företagande online. Det passar även dig som vill jobba med en framgångsrik digital strategi och kunna tjäna pengar på det.

Vi riktar oss till dig som är nyfiken på att jobba med hälsa online eller som kanske har en egen verksamhet inom området redan men vill ha mer kunskap och ev är nyfiken på en inkomstmöjlighet till.

Du behöver inte vara digital men villig att lära dig. HCO erbjuder den utbildning som behövs.

Vår 6 veckors grundkurs innehåller kost, hälsa, näringslära, mindset, målplanering, digital strategi, grunder i e-postlista, social media, foto, video, sända live, community management, bara för att nämna en del.

Några gånger under året erbjuder vi kostnadsfria platser för de vi tror passar att jobba med oss. Vi tillsätter  ansökanden efter intervjuer som vi håller regelbundet.(ord pris 1499:-)

Kursledare Jenniefer Kindstrand & Ronny Kvist.

 

Passar du som Hälsocoach online?

Gör testet för att se om du kanske skulle passa som Hälsocoach online.

Grundare

Jenniefer Kindstrand
DMI, Idrottslärare, föreläsare
Manager i digital strategi, attraction marketing, online marketing och Social media.

HCO Community


Gå med i vår kostnadsfria community för att se vad vi gör.

I vår community delar vi med oss av de bästa tipsen för att bli framgångsrik online, du träffar kollegor och få ta del av en del kurser. Dessutom får du veta mer om vad vi gör.

 

Se oss på Social Media

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi gör och är nyfiken på att jobba med oss? Vi söker dig med en önskan att jobba mer online, med driv, en härlig attityd och ett stort intresse för hälsa.

© 2021HCO Creative All rights reserved